Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kos

Eddigi törtető tempódból vissza kell venned egy kicsit. A felületes munka nem mindig kifizetődő.

Erősítsd meg pozíciódat, és ne ijedj meg a behódolástól sem. Sokszor csak így érhetsz célba.

Lehet, hogy neked lesz majd igazad, de jobb elkerülni a komolyabb konfliktusokat. Szorítsd össze a fogaidat, és nyeld le a békát, mert az év vége felé te arathatod le a babérokat!

Bika

A bolygók annyi szerencsét jósolnak neked idén, hogy érdemes lenne ebben az évben belevágnod a régóta dédelgetett nagy terveidbe.

A cél elérhető és segítséget is remélhetsz. Ne szégyeld mások tanácsát is kikérni, mielőtt új üzletbe fognál.

Munkatempód felgyorsul, ami előmozdíthatja karrieredet, de figyelj arra, hogy ne veszíts a munka minőségéből.

Ikrek

Sajnos ebben az évben sok rosszakaróra számíthatsz.

Érdemes lenne letesztelned a körülötted lévő embereket, mert valaki valamit szeretne elvenni tőled. Ha túlságosan átlátszó vagy hamis dolgokkal találod szembe magad, légy eszednél! Merj kiállni saját igazadért, és ne engedd át másnak a sikereidet.

Munkatempód lelassulhat, ami szervezési problémákat okozhat. Figyelj, hogy ne engedj teret a rád féltékenyeknek.

Rák

Nézz szembe a tényekkel, és tedd rendbe a dolgaidat. Idén nem halogathatsz egy döntést sem, az eddig várakozó feladatokat most szép sorjában meg kell oldanod.

Ha megpróbálod leküzdeni és elnyomni a felszínességedet, jó esélyed lehet arra, hogy sokkal határozottabb legyél, ami egy kis idő elteltével és némi munkával jobb életkörülményeket hozhat.

Ne riadj vissza egy új munkától vagy munkahelytől! A felelősség alól kibújni nem lehet, viszont váratlan örömökre és sikerekre találhatsz.

Oroszlán

A tavalyi éved teljesen ráment a munkádra. Semmi másra nem koncentráltál, sokáig mégsem láttad az eredményét. De végre örülhetsz! A befektetésednek megérkezett a hozama.

Visszanyered normális életritmusodat, és megmártózhatsz a sikerben.

Arra azonban nagyon figyelj, hogy a hirtelen jött eredmény ne vegye el a józan ítélőképességedet, és továbbra is hasonló szorgalommal dolgozz.

Szűz

Felelőségteljes feladatot bíznak rád. Eleinte nehezen veszed az akadályokat, de lassan beletanulsz, és hosszú távon reménykedhetsz az előrelépésben.

Légy kitartó, és ne félj segítséget kérni. Szép sorjában oldd meg a nehézségeket, ha kapkodsz, könnyedén elbukhatsz.

Vigyázz, hogy ne éld bele magad száz százalékig a sikerbe, mert akkor könnyen érhetnek majd kellemetlen meglepetések is.

Mérleg

Rengeteget dolgoztál az elmúlt időszakban, ami sok energiát kivett belőled. Itt az ideje végre leereszteni kicsit, és a következő évet a pihenésre szánni.

Túlságosan stresszes életmódot folytattál, ami környezeted számára is megterhelő lehet, tehát családodra és barátaidra is fordíts több figyelmet.

Idén az emberi kapcsolataid ápolásában teljesedhetsz ki. Meglátod, sok kellemes meglepetés ér majd, melyek hosszú távon is örömöt okoznak.

Skorpió

Az előző év nagy változást hozott eddigi munkádban. Ez a változás ebben az esztendőben is tovább folytatódik, ráadásul egyre nagyobb tempóban.

Nem csak a felelősség és a munka lesz nagyobb, de a vele járó dicsőség is.

Azonban vigyázz, mert ha túl sok feladat szakad a nyakadba, könnyen bedobhatod a törölközőt, és visszaeshetsz a kezdeti helyzetedbe. Ne vállalj be mindent.

Nyilas

A lendület, ami előző évben hajtott, mint egy motor, az szerencsére idén is megmarad. Ám az év közepe felé furcsa érzések törnek rád. Lehet, hogy nem találod majd a helyed, és mindenképpen szabadulni szeretnél.

Könnyedén hoznál komoly következményekkel járó döntéseket, közel kerülsz a hirtelen felmondáshoz, és szíved szerint eldobnál mindent.

Ilyenkor próbálj meg eredményeidre koncentrálni, helyezd előtérbe sikeres munkádat, és gondolkozz józanul! Ne engedj a kísértésnek!

Bak

A szakmádban végre kinyílhatsz és kiteljesedhetsz. Mivel a Jupiter - a szerencse bolygója - belép a jegyedbe, szerencsés és elégedett leszel.

Munkatempód felgyorsul, ami egy előléptetéshez és fizetésemeléshez segíthet hozzá.

Hogy ne veszítsd el ezt a lendületet az év végére, igyekezd idődet egészségesen beosztani, és ne ess át a ló túloldalára. Kerüld a munkamániát.

Vízöntő

Használd a kreativitásodat! A 2008-as évben szükséged lesz minden elraktározott energiádra, ha előtérben akarod érezni magadat.

Rád fér a sok gondolkodás, amely kis idő múlva megérteti veled a valódi értékrendeket. Légy türelmes, és készíts hosszú távú terveket.

Ha nem kapkodod el a cselekvést, akkor óriási sikerekre tehetsz szert.

Halak

Karrieredben nagy és pozitív változást hozhat a következő év. Alkoss, és ne gondolkodj!

Számíts arra, hogy gyors fejlődésnek indulsz a munkádban, de ne ijedj meg a váratlan helyzetektől sem.

A kreativitás és függetlenség legyen mindennél fontosabb számodra. Ne hagyd, hogy megvásároljanak, és ne engedj a személyes komfortérzetedből.