Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A magányosok azzal a reménnyel várják az új évet, hogy most végre megtalálják az igazit, az együtt élôk között pedig vannak olyanok, akik a nagy esküvôrôl álmodoznak. A 2008-as esztendô a különbözô jegyek szülötteinek hoz boldogságot, de szomorúságot is a kapcsolatukban. Demeter Mónika, a Bors asztrológusa elôrejelzéseivel arra hívja fel a figyelmet, hogy a következô hónapokban mire számíthanak és mire ügyeljenek a szerelmesek.

KOS:
A stabil kapcsolatokban már az óév, és az év eleje is kedvezôen alakul. Új szerelemre február végén is számíthat, de a március is tartogat még meglepetéseket. Július is érzelemdús, és az augusztus is romantikus hangulatot ígér. Ámor további látogatására december végén is számítani lehet. A házasulási kedv április végén, júliusban és az év végén növekedhet. A szerelmeseket a tavasz folyamán, júniusban és szeptember végén szakítás fenyegeti. A válságos együttélésekben egy januári békülést egy márciusi szétköltözés követhet. Az augusztus, a november és a december eleje pedig válásveszélyt jelez.

BIKA:
Már az idei év vége is új szerelmet ígér, de a január vége és a tavasz kezdete is reményteli lehet. Augusztusban és novemberben többen találhatják meg késôbbi életük párját, de decemberben is eltalálhatja Ámor nyila. Aki pedig a nyár közepén ismeri meg szerelmét, decemberben összeköltözhetnek. Házasságkötésre a január, a tavasz, és a július mutat jelzéseket. Azonban az ôsz vége a szerelmesek életében kritikus lehet. A tartós kapcsolatokban egy januári konfliktust egy márciusi szétköltözés követhet, és az augusztus közepétôl októberig tartó periódus, illetve a december közepe is válságos lehet.

IKREK:
Sokan még ez évben párt találnak, vagy kötik össze életüket. A magányosaknak az idei tél közepe egy szenvedélyes kapcsolatot ígér, és hasonló érzelemdús események várhatók jövô év márciusának a végén is, sôt itt egy összeköltözés is elképzelhetô. A szerelmesek életében azonban a július kritikus lehet, és a megfáradt kapcsolatokat egy új kapcsolat ígérete szakításra sarkallhatja. Augusztus közepén egy közös életvitel is elképzelhetô. Társulásra az év eleje, a tavasz közepe, és a július mutat jelzéseket, de a november és az év vége is alkalmasnak bizonyul. Azonban júniustól októberig szakításveszély várható.

RÁK:
A január vége sok párnak a kézfogót jelenti, azonban az instabil kapcsolatok itt válaszúthoz érnek. Igazi nagy áttörést a tavasz hozhat, mivel itt egy életre szóló kapcsolat születhet, illetve többen járulhatnak az anyakönyvvezetô elé. Aki még itt is magányos, júniusban újabb esélyt kap a szerelemre. Júliusban egy összeköltözés, sôt egy kézfogó sem kizárt. A november egy viharos erejû szerelem ígéretét jelzi, és hasonlókra lehet számítani még az óévben is. Azonban a nyár vége és a december közepe szakításveszélyt jelez. A házasságokban a tavasz konfliktust mutat, az ôsz pedig vízválasztó lehet.

OROSZLÁN:
Az év elején új szerelemre van kilátás, ám sok kapcsolat kerül válaszút elé. Egy január végi szerelem, pedig egyenes út lehet az anyakönyvvezetô elé, és ez ügyben az április is üdvös. A szeptember is érzelemdúsnak ígérkezik, sôt, ha az év elején ismert meg valakit, itt szerelem szövôdhet. November is új lehetôséget ígér, a stabil szerelmekben pedig elôrelépést. Házasságra: év eleje, április vége, július, illetve november jelez hajlandóságot. A szerelmesek tavasszal konfliktusra számíthatnak. Az életközösségekben a nyárelô, illetve a szeptember kritikus lehet, az év vége pedig vízválasztó.

SZÛZ:
Az idei karácsonyi idôszak sok Szülött szívét nyitja meg egy új kapcsolat elôtt. Jövôre a február is új távlatokat nyithat, bár lehet, hogy csak az ôsz folyamán avanzsál szerelemmé. Igazán jelentôségteljes kapcsolatra április végén esélyes, de a júniusi idôszakban is bizakodni lehet. A nyár a házasulási kedvet is fokozza. Aki még, vagy már szabad, egy szeptemberi ismeretséget, egy novemberi beteljesülés követhet, egy eljegyzést, egy esküvôt. A szerelmesekre májusban és novembertôl év végéig a szakítás árnyéka vetül. A tartós együttélésekben pedig a tavasz, a június és az ôsz vége jelez nehéz periódust.

MÉRLEG:
Már a január vége új szerelmet tartogat, ám még ettôl is jelentôsebb kapcsolatra tavasszal lehet számítani. A július és a szeptember is új szerelem lehetôségét ígéri, illetve elképzelhetô, hogy egy ismeretség itt alakul kapcsolattá. A november kivételes érzelmi intenzitást ígér. Tartós társulásra az év eleje, a tavasz és a július jelez hajlandóságot, és novemberben egy hirtelen elhatározás az oltár elé vezetheti a feleket, de az év vége is kedvezôen hat a házasulási kedvre. A szerelmeseknél a május, és az év vége kritikus lehet! A házasságokban a tavasz, a nyár vége és az ôsz jelez konfliktust.

SKORPIÓ:
Még idén számítani lehet egy hatalmas szerelemre. A január végi állások is komoly kapcsolatot ígérnek, és a tavasz kezdete is. Az ôsz beköszönte is érzelmi intenzitást mutat. A november szintén a társtalanoknak hozhat áttörést. A házasulási kedv tavasszal növekedhet, de a nyár is kedvez a tartós elkötelezôdésnek, további frigyekre az ôszelôn és novemberben, illetve még az idén is számítani lehet. A szerelmesek kapcsolatát a tavasztól-júniusig tartó periódus, és az ôszi idôszak teheti próbára. Az életközösségekben a május és a december kritikus lehet, a január és az augusztus pedig vízválasztó.

NYILAS:
Sokan még az idén megtalálják párjukat, de az évkezdet is hasonlókat ígér egy tavaszi beteljesedéssel. Az április is érzelemdúsnak ígérkezik, de a július is jelentôségteljes lehet, sôt itt többen közös életvitelbe kezdhetnek. Novemberben valósággal berobbanhat egy szerelem, mely addigi életét teljesen megváltoztathatja. Ugyanitt a társulási kedv is fokozódhat, melynek folyománya egy kézfogó lehet. Házasulásra a január vége, és az ôsz vége mutat jelzéseket. A szerelmesekre szakításveszély vár augusztusban, az ôsz közepén, és decemberben. A házasságokban a nyár jelez nehéz idôszakot.

BAK:
Sokan még idén megtalálják társukat, illetve költöznek össze partnerükkel. A január végi égi állás is kedvez a szerelemnek, és Ámor látogatására egészen tavaszig számítani lehet. A június is tartogat még meglepetéseket, egy szenvedélyes szerelem formájában. Az augusztus közepe is érzelemdús idôszakot jelöl, és hasonlóképpen a november. A tartós kapcsolatokban a január házasulási szándékot jelez, sok esetben már a másodikat. Április végén és júliusban is sokan köthetik össze életüket, de november is hasonlókra enged következtetni. A házasok életében a tavasz kezdete mérföldkô lehet.

VÍZÖNTÔ:
Még idén esélyes egy forró szerelemre, és tavasszal is hasonlókra lehet számítani. A június nagy változások elôjele és az augusztus is az érzelmek intenzitását mutatja, hasonlóan a szeptember, és az év végi állások is új szerelmet csempészhetnek életébe. A házasulási kedv már az év elején megmutatkozhat, egy novemberi friggyel megkoronázva. Hasonlókat ígér az április vége, de különösen a július. A szerelmesek júniusban konfliktusra számíthatnak. A tartós együttélésekben a nyárelô és a szeptember vége, de különösen a november lehet vízválasztó, a december pedig sok kapcsolat végét jelentheti.

HALAK:
Már az idén is partnerre találhat, de a tavasz is új szerelmet tartogat, és a nyár folyamán is sikerrel pályázhat egy kapcsolatra. Nem különben a szeptemberben és az ôsz végén. A november fordulópont lehet a szerelmesek életében, és a még társtalanok december végén megtalálhatják az igazit. Többen már az év elején összekötik életüket, de az április vége és az augusztus, valamint a tél eleje is házasulási szándékot jelez. A szerelmesek életében a tavasz, illetve a december is megpróbáltatásokat hozhat. A tartós együttélésekben május, június és az év vége feszültebb, a november pedig vízválasztó lehet.